over ons - missie en visie - bedrijven - bouwstoffen unie - team

Bouwstoffen Unie, vaste grond onder uw voeten

Als slagvaardige, professionele importeur en toeleverancier van minerale bouwgrondstoffen levert Bouwstoffen Unie zowel primaire als secundaire grondstoffen aan de betonindustrie en infrasector. Wij bieden een compleet en zeer omvangrijk productassortiment. Van nicheproducten zoals kleurmineralen en lichtgewicht toeslagmaterialen, tot zand, grind, kalksteen en steenslag in bulk.

Bouwstoffen Unie Holding BV te Andelst is ontstaan uit een fusie tussen Devo Bouwstoffen en Moräne Nederland en bestaat uit de volgende bedrijven:

  • Bouwstoffen Unie BV te Andelst
  • Rhevo BV te Andelst
  • Zand en grindhandel Bos
  • Steengoed Mineralen BV te Almelo

De directie van de bovenstaande ondernemingen wordt gevoerd door Patrick Ammerlaan. Vanaf de eerste dag nemen wij als Bouwstoffen Unie een vooraanstaande positie in als het gaat om het leveren van een uiterst compleet assortiment bulkgrondstoffen aan de aannemerij in de grond-, weg- en waterbouw, de spoorbouw, de sport- en recreatiesector en betonsector in de Benelux. Op het gebied van grind en split mogen we stellen dat Bouwstoffen Unie tot de absolute top vijf van Nederland behoort.

Schaalvergroting is dé trend op de Nederlandse markt voor bouwstoffen. We opereren maximaal ‘lean and mean’ en snijden dubbele schakels en geledingen weg. Denk aan een efficiëntere verkoop, administratie en vooral ook logistieke afhandeling. We smeden alle samenwerkingen met onze bevrachters samen tot één superefficiënte logistieke operatie. Ook hebben we belangen in enkele grote logistieke toeleveranciers. Dit alles bedoeld om niet alleen uw aankoop bij ons, maar ook de feitelijke aflevering volledig onder onze regie af te stemmen op uw wensen.

Bouwstoffen Unie beschikt over uitstekende grondstofreserves vanuit vergunningen van zijn aandeelhouder(s). Vanuit die positie spelen wij klantgericht in op de veranderende eisen en wensen van de markt. Onze hoge servicegraad, scherpe prijzen en leveringsbetrouwbaarheid overtuigen steeds meer opdrachtgevers om voor onze kwaliteit te kiezen. Onze producten vinden hun weg naar de grond-, weg- en waterbouw, de spoorbouw, de sport- en recreatiesector, de betonindustrie en de aannemerij. Daarom ons motto: Vaste grond onder uw voeten.

Wij kunnen voor u het volledige bouwstoffenmanagement verzorgen. Voor meer informatie, klik hier.