over ons - missie en visie - bedrijven - bouwstoffen unie - team

Als slagvaardige, professionele importeur en toeleverancier van minerale bouwgrondstoffen levert Bouwstoffen Unie zowel primaire als secundaire grondstoffen aan de betonindustrie en infra sector. Wij bieden een compleet en zeer omvangrijk productassortiment. Van nicheproducten zoals kleurmineralen en lichtgewicht toeslagmaterialen, tot en met zand, grind, kalksteen en steenslag in bulk. Lees hieronder onze missie en visie.

Missie en visie

Missie

Bouwstoffen Unie wil op de Nederlandse en Belgische markt een betrouwbare en toonaangevende producent en leverancier zijn van primaire en secundaire bouwgrondstoffen. Onze klant staat altijd centraal. Wij verhandelen de grondstoffen van onze aandeelhouders en de grondstoffen van strategische partners. De focus ligt op gebroken grind (split), grind en industriezand. Onze bedrijfsvoering is gericht op duurzaam ondernemen, we kunnen door de schaalgrootte van Bouwstoffen Unie uit alle verzamelde bedrijfsdata beter beleid maken en onze klanten sneller dan ooit bedienen met relevante innovaties.

Visie

Een succesvolle samenwerking begint bij ons met kennis van en begrip voor de wensen van onze klanten. Als leverancier zijn wij er voor verantwoordelijk dat alle verschillende activiteiten en processen van productielocatie tot aan verwerking bij de klant, precies op elkaar zijn afgestemd conform de wensen van onze klanten. Daarom is een nauwe binding met onze klanten van het hoogste belang. Onze bouwstoffen hebben een zeer lange levensduur en bijna alle geleverde producten zijn volledig recyclebaar. De CO2-footprint van Bouwstoffen Unie is berekend en bekend. Hier koppelen wij een maximaal energiebewust beleid aan.