Mindervaliden toegang gemeentehuis Urk in Urk

Om de toegang van het gemeentehuis van Urk te verbeteren voor mindervalide mensen is er een kleine brug gebouwd.

Gedurende het proces kwam vanuit de architect van de gemeente Urk de vraag of de vlag van Urk terug kon komen in de slijtlaag van de brug. Dit verzoek is meegenomen in het voorstel.

Boven en onder zijn rood/witte banen aangebracht. De rest is in blauw uitgevoerd, net zoals in de vlag van Urk. In de vlag staat maar 1 vis, maar in het brugdek is dezelfde vis meerdere keren te zien. Dat heeft dan weer meer te maken met het totale oppervlakte en de ideeën van de architect.

Het inkleuren van de mindervaliden brug bij het Gemeentehuis van Urk is één van de vele oplossingen met onze gekleurde materialen. Wij jij weten welke materialen zijn gebruikt? Neem dan contact met ons op!

Gepost door:
Edith Stegeman
Bericht delen: