Werken bij Bouwstoffen Unie

Als slagvaardige, professionele producent en leverancier van minerale bouwgrondstoffen levert Bouwstoffen Unie, in samenwerking met haar aandeelhouders, zowel primaire als secundaire bouwgrondstoffen aan met name producenten van asfalt en beton; en aan bedrijven in de park- en landschapinrichting en in de sport- en recreatie.

Wij bieden een compleet en zeer omvangrijk productassortiment. Van zand, gebroken grind (split), grind, kalksteen en steenslag in bulk tot en met kleurmineralen en lichtgewicht secundaire toeslagmaterialen. Ons secundaire bouwgrondstoffen assortiment breidt zich steeds verder uit met betongranulaten, poederkoolvliegas, E-bodemas en slakken.

Op het gebied van grind en split behoort Bouwstoffen Unie tot één van de marktleiders in Nederland en op het gebied van kleurmineralen voor beton en infra toepassingen is Bouwstoffen Unie marktleider.

Wij zijn regelmatig op zoek naar technische, commerciële of administratieve collega’s. Een open sollicitatie is welkom.
Mail je CV en motivatiebrief naar Patrick Ammerlaan; mail: p.ammerlaan@bouwstoffenunie.nl

Op dit moment hebben wij geen actuele vacatures

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan altijd. Vul dan onderstaand contactformulier geheel in, en wij nemen dan spoedig contact met je op!

Sollicitatieformulier

Persoonlijke informatie

Contactinformatie

Privacy

* Bouwstoffen Unie kan de gegevens die je ten behoeve van je sollicitatie aan ons hebt verstrekt, langer bewaren voor het geval er mogelijk op een later tijdstip een passende functie voor je vrijkomt. Wij kunnen dan, middels de contactgegevens die wij van je hebben ontvangen, jou hiervan op de hoogte brengen. Wij zullen je persoonsgegevens maximaal 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure bewaren.