Kleurmineralen van Bouwstoffen Unie

Inspiratieruimte

Al onze kleurmineralen en overige productsoorten hebben wij samengebracht in een mooie, inspiratievolle showroom. Hier is goed te zien welke verschillende kleurnuances er allemaal zijn en kunnen wij onze klant optimaal inspireren en adviseren.

Inspiratie in kleur en product

Bij het zoeken van de juiste kleur of kleurcombinatie en materialen voor een beton-, asfalt- of decoratief project is het fijn om diverse materialen met eigen ogen te kunnen zien en te kunnen voelen. Daarom hebben wij op de bovenverdieping van ons pand een mooie inspiratieruimte gecreëerd. Alle kleurmineralen en andere zand- en grindproducten staan hier overzichtelijk bij elkaar gepresenteerd. De kleurmineralen zijn op kleur gesorteerd, waardoor de kleurnuances heel goed ter plekke beoordeeld kunnen worden.

Advies

Met ons assortiment binnen handbereik kunnen wij onze klanten goed adviseren over wat er allemaal mogelijk is. Deze inspiratieruimte is niet alleen interessant voor inkopers, product- managers, kwaliteitsmanagers en betontechnologen, maar ook voor architecten, gemeenten en bouwbedrijven die met omgevingsarchitectuur bezig zijn.

Het afgelopen jaar zijn al de nodige klanten bij ons op bezoek geweest. Naast het doornemen van de mogelijkheden met onze kleurmineralen en andere producten, is het ook heel eenvoudig om kleurcombinaties te maken en te bespreken.

Onze klanten kunnen ter plekke een aantal samples meenemen naar hun lab om daar een proef product van te laten maken. Zo zijn er al diverse nieuwe producten ontstaan.

banner-17

Wat zeggen onze klanten?

“Superhandig dat de bouwgrondstoffen netjes op kleur zijn geordend! Dat helpt bij het vinden van de juiste kleuren.”

“Verrassend hoe mooi de verschillende materialen in verschillende gradaties met elkaar kunnen matchen. Daar heb ik nooit bij stil gestaan.”

“Je kunt kleuren niet door de telefoon of in een folder beoordelen, die moet je visueel zien en voelen. En dat kan heel goed in de showroom bij Bouwstoffen Unie.”

“De uitgebreide kleurenpresentatie laat goed zien wat er qua kleur en materiaal allemaal mogelijk is.”

“Soms weet je als fabrikant of “techneut” niet altijd wat er te koop is. Daarom is het mooi dat alle grondstoffen/materialen op zo’n manier worden tentoongesteld, dat je er vanzelf inspiratie door krijgt en weet wat er te koop is.”

“Direct bij bezoek showroom samples meenemen is een enorm pluspunt bij Bouwstoffen Unie.”

“Eigenlijk zou iedereen, die geïnteresseerd is in kleur en grondstoffen, een keer moeten komen kijken bij de showroom van Bouwstoffen Unie.”

Afspreken?

Ben jij actief binnen de beton- of asfaltmarkt en bezig met kleur- en materiaalkeuzes? En wil jij een keer bij ons komen kijken?

Reageer dan naar ons, door dit formulier in te vullen. Dan nemen wij contact met je op voor een afspraak.