diensten

Bouwstoffen management: doordachte logistieke diensten

Wie wil bouwen, kan gebruik maken van de kennis en kunde plus de bouwstoffen van Bouwstoffen Unie. Maar we gaan beduidend verder. Wij bieden u aanvullend een pakket met logistieke diensten waarmee wij uw bouwstoffen management adequaat ondersteunen. Hiermee stroomlijnt Bouwstoffen Unie maximaal de interne en externe logistiek van uw bouwprojecten. Graag stellen wij deze diensten in vogelvlucht aan u voor. Wilt u er gebruik van maken? Overlegt u dan gerust, wij komen ook logistiek graag snel voor u in actie.

Vooruitstrevend voorraadbeheer
In aansluiting op uw interne logistiek kunnen wij uw voorraadbeheer verzorgen. Wij nemen de verantwoording dat u op het juiste moment wordt voorzien van de juiste materialen.

Toonaangevend transport
Binnen de holding beschikt Bouwstoffen Unie over een moderne vloot schepen, waaronder beunschepen en ruimschepen. Daarnaast maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van relatieschepen. Zowel in binnen- als buitenland bieden wij u scheepstransport van droge lading aan.

Ondernemende op- en overslag
Bouwstoffen Unie biedt u op- en overslagfaciliteiten in Deventer, Meppel en Zwolle. Vanuit deze depots voorzien wij de regionale markt van alle soorten zand, grind en wegenbouwmaterialen. Levering doen wij veelal uit voorraad. Op verzoek slaan wij ook materialen voor u op, of regelen uitsluitend het lossen en eventueel rijden van uw producten naar de plaats van de door u gewenste bestemming. Daarnaast hebben wij een intensieve samenwerking met de volgende overslaglocaties: Heuff te Rotterdam en Elst (Utrecht), Rivierendriesprong in Papendrecht en Kuypers te Kessel. Op de genoemde locaties hebben wij o.a. lichtgewicht toeslagmaterialen in voorraad liggen.