De markten van Bouwstoffen Unie

Park- en landschapsinrichting

Nederland heeft een naam hoog te houden als het gaat om landschapsinrichting..

Park- en landschapsinrichting

Nederland heeft een naam hoog te houden als het gaat om functionele en toch ook altijd fraaie landschapsinrichting. Wij helpen graag met de juiste bouwgrondstoffen keuze.

Bij het ontwerpen van een park- of landschapsinrichting komt veel kijken. Het doel van zo’n park of landschap is daarbij zeer belangrijk. De ruimte moet vaak geschikt zijn voor een breed scala aan activiteiten en gebruikers. Dit kan variëren van wandelen, fietsen en sporten tot picknicken en educatieve activiteiten.

Dit betreft niet alleen de infrastructuur, zoals wegen, wandel- en fietspaden en parkeerplaatsen, maar ook de overige inrichting van het park: van speelplaatsen en sportvelden tot hekwerken en bankjes.

Voor de infrastructuur, zoals wegen, fiets- en wandelpaden, parkeerplaatsen en eventuele verharde recreatievelden, kan Bouwstoffen Unie een breed assortiment bouwgrondstoffen leveren. Van ophoogmaterialen zoals Lava en Yali®Bims, tot materialen voor wegverhardingen: Split, Grind en sierstenen. Onze experts weten welke bouwgrondstoffen hierin in de praktijk waarmaken wat in planvorming is bedacht en adviseren u graag.