Padelbanen op sportpark Valkenhuizen in Arnhem

Padel is een snelgroeiende sport die op steeds meer plekken in Nederland beoefend wordt. Deze sport is ongekend populair, de padelbanen schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Zo zijn er 4 padelbanen aangelegd op Sportpark Valkenhuizen in Arnhem in opdracht van Sportbedrijf Arnhem.

De juiste ondergrond is belangrijk voor een padelbaan. In het speelveld mogen geen oneffenheden zitten, omdat deze het spel negatief zouden kunnen beïnvloeden. Daarnaast mag de ondergrond na verloop van tijd niet gaan verzakken. Een padelbaan weeg namelijk ruim 5 ton.

Het is dus van groot belang dat de juiste grondstoffen worden gebruikt voor een egale, stabiele drainbetonvloer als ondergrondvloer. Hiervoor hebben wij M3c-zand, grind en split geleverd.

Gepost door:
Edith Stegeman
Bericht delen: