Friese sluis in Rutten met secoliet

De looproute bij de Friese Sluis in Rutten heeft onlangs een nieuwe slijtlaag gekregen. Eén van onze klanten heeft hiervoor Secoliet als één van de grondstoffen gebruikt. De natuurlijke, heldere kleur van Secoliet past perfect in het visuele omgevingsbeeld van de opdrachtgever. Tevens blijft het ook bij weinig verlichting goed herkenbaar.

Secoliet is een uniek fijnkorrelig, kubisch gebroken mineraal met kwarts als hoofdbestanddeel. Door haar eigenschappen, volledig stofvrij en goed gedroogd, biedt het optimale hechting met de andere grondstoffen die zijn gebruikt voor de nieuwe slijtlaag. Hierdoor is een zeer stroeve, dus veilige, looproute via de houten sluisdeuren ontstaan, die in een permanent vochtige omgeving ligt.

Voor meer informatie over Secoliet kun je contact met ons opnemen.

Gepost door:
Edith Stegeman
Bericht delen: